Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Όροι χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Η ιστοσελίδα yoursize.gr (εφεξής«Ιστότοπος» ή «site») φιλοξενεί ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης προϊόντων, και ανήκει στην επιχείρηση με την επωνυμία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΥΣΤΑΖΟΣ ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ με διακριτκό τίτλο YOURSIZE?FEET & ONLY εφεξής«Εταιρία»), με Α.Φ.Μ: 047502261 της Δ.Ο.Υ. ΡΟΔΟΥ, Αρ. ΓΕΜΗ: 073360420000 με έδρα στην ΡΟΔΟ, επί της οδού ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 4, Τ.Κ. 85100

Οι παρακάτω όροι χρήσης περιγράφουν με σαφήνεια την σχέση μεταξύ της εταιρείας και του πελάτη, χρήστη ή επισκέπτη του ηλεκτρονικού καταστήματος (εφεξής «Πελάτης» ή «Χρήστης»).

Στην περίπτωση που ο Πελάτης-Χρήστης διαφωνεί με τους παρακάτω όρους, παρακαλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι όροι χρήσης έχουν δημιουργηθεί με βάση τον Νόμο 2251/1994, όπως αυτός ισχύει, και την κείμενη νομοθεσία που διέπει την προστασία προσωπικών δεδομένων στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πληροφορίες & Προϊόντα προς Πώληση

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται για την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που σχετίζονται ταυτότητα και τα στοιχεία της. Δεσμεύεται επίσης για τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ωστόσο δεν δεσμεύεται για την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα του συνόλου του περιεχομένου που συνοδεύει τα προς διάθεση προϊόντα και επιφυλάσσεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά σφάλματα, όπως κι αν αυτά προέκυψαν. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να διορθώνει αυτά τα σφάλματα όταν γίνονται αντιληπτά.

Περιορισμός Ευθύνης Εταιρίας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την καλή και απρόσκοπτη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, και δεν ευθύνεται για οιουδήποτε τύπου ζημιά υποστεί ο Πελάτης-Χρήστης κάνοντας χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, ή από οιασδήποτε φύσης αδυναμία υποστήριξης των υπηρεσιών της. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν σφάλματα ή διακοπές στην κανονική λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνεπώς, διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων χρήσης και του συνόλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας, καθώς και το δικαίωμα προσωρινής ή οριστικής διακοπής της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς προειδοποίηση.

  1. Ευθύνη Χρήστη

Ο Πελάτης-Χρήστης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο των συναλλαγών που εκτελεί στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, και έχει την υποχρέωση να συμπληρώνει τα απαιτούμενα πεδία με ακριβή και αληθή στοιχεία. Ο Πελάτης-Χρήστης αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να μην χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα με σκοπό να παραβιάσει την εθνική, κοινοτική και διεθνή νομοθεσία που διέπει την λειτουργία του.

4. Τιμολογιακή Πολιτική- Τρόποι Παραγγελίας και Πληρωμής

Οι τιμές των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ και μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Για την ολοκλήρωση της οικονομικής συναλλαγής, ο Πελάτης-Χρήστης καταβάλει το αντίτιμο που ισχύει κατά την χρονική στιγμή υποβολής της παραγγελίας. Τυχόν επιπλέον έξοδα πληρωμής (πχ έξοδα εμβάσματος μέσω τραπέζης κα) βαρύνουν τον πελάτη.

Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ διατηρεί το δικαίωμα να διαθέτει τα προϊόντα της σε χαμηλότερη της αναγραφόμενης στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμής στα πλαίσια περιόδου προσφορών που ενδεχομένως δεν ανανεώνονται.

4.1 Τρόποι Παραγγελίας

Η υποβολή παραγγελίας στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί δεσμευτική πρόταση αγοράς σε τιμή που συμπεριλαμβάνει τον νόμιμο ΦΠΑ, κόστος συσκευασίας και αποστολής και ενδεχομένως άλλες χρεώσεις. Μ την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της παραγγελίας, θα σας σταλεί αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων της παραγγελίας (είδη, ποσότητες, κόστος κλπ). Παρακαλούμε να αναζητήσετε το εν λόγω μήνυμα και στην «Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία» του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Εάν δεν λάβατε το εν λόγω μήνυμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την επιβεβαίωση επιτυχούς καταχώρησης της παραγγελίας σας.

  • Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 2241021322 και να δώσετε την παραγγελία σας. από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00-14:00 και 17:30-21:00 και Σάββατο 10:00-15:00.

4.2. Τρόποι Πληρωμής

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής των αγορών σας είναι οι παρακάτω:

4.2.1. Μέσω τραπεζικού λογαριασμού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR2201727000005700086697033

Δικαιούχος λογαριασμού: ΝΥΣΤΑΖΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4.2.2. Αντικαταβολή:

Καταβάλετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή που την παραλαμβάνετε από διανομέα του εσωτερικού μας δικτύου, ή από συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και δεν επιστρέφονται στην περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με την εταιρεία courier για την παράδοση της παραγγελίας σας, αυτή θα θεωρείται μη εκτελέσιμη και θα ακυρώνεται εντός 3 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να μην διαθέτει προϊόντα με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, ανάλογα με το είδος τους. Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής σε αυτή την περίπτωση θα είναι η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή η πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

4.2.3. Χρήση πιστωτικής κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες. Στο αντίτιμο που καταβάλετε για την καταχώρηση και την εξόφληση της παραγγελίας σας συμπεριλαμβάνονται και άλλες απαραίτητες χρεώσεις, όπως έξοδα αποστολής ή έξοδα τραπεζικών συναλλαγών, όπου αυτά απαιτούνται.

4.2.4.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σας προτείνει, όταν χρησιμοποιείται πιστωτική κάρτα, ή κάνετε πληρωμή μέσα web banking, για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο , στο οποίο θα επισυνάψετε την εντολή πληρωμής της τράπεζας ή την απόδειξη κατάθεσης του αντιτίμου. Με αυτόν τον τρόπο η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί ταχύτερα να επιβεβαιώσει την πληρωμή και να προχωρήσεις στην αποστολή της παραγγελίας σας. Εάν υπάρχει αδυναμία επιβεβαίωσης της πληρωμής, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να μην προχωρήσει στην αποστολή της παραγγελίας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

4.3. Αμέσως μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από την τράπεζα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα εκδίδει το σχετικό παραστατικό και θα το στέλνει στον Πελάτη-Χρήστη, κάνοντας χρήση των πληροφοριών έχουν καταχωρηθεί από τον Πελάτη-Χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα (email, ονοματεπώνυμο, επωνυμία επιχείρησης, ΑΦΜ, διεύθυνση, έδρα, δραστηριότητα κλπ)

4.4. Τρόποι Αποστολής / Άμεση Παραλαβή

Ο Πελάτης-Χρήστης έχει τη δυνατότητα να παραλάβει την παραγγελία του στην ταχυδρομική διεύθυνση που έχει δηλώσει, ή από το φυσικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στη διεύθυνση ΣΟΦΟΚΛΗ ΡΟΔΟΥ 4, ΡΟΔΟΣ 85100. Εφόσον επιλεγεί η αποστολή της παραγγελίας σε διεύθυνση του Πελάτη-Χρήστη, τα έξοδα αποστολής θα συμπεριληφθούν στο αντίτιμο της παραγγελίας κατά τη διαδικασία της υποβολής στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

5. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με τον Ν. 2251/1994, ο Πελάτης-Χρήστης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που παρήγγειλε και παρέλαβε, χωρίς να αναφέρει καμία αιτιολογία, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η επιστροφή μπορεί να γίνει στο φυσικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είτε από τον ίδιο τον Πελάτη, είτε από εταιρεία courier της επιλογής του Πελάτη. Ο Πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής της εταιρείας courier για την επιστροφή των προϊόντων. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ προβαίνει σε επιστροφή των χρημάτων του Πελάτη-Χρήστη εντός 14 ημερών από την παραλαβή της εν λόγω παραγγελίας στο φυσικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Για δώρα ή αγορές με εκπτωτικά κουπόνια που τυχόν περιλαμβάνονται στην παραγγελία, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν θα προβαίνει σε επιστροφή χρημάτων αλλά σε ανταλλαγή με άλλα προϊόντα ίσης αξίας.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης ισχύουν ειδικές προϋποθέσεις που αφορούν στην κατάσταση στην οποία επιστρέφεται η παραγγελία στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

1. Πρέπει να επικοινωνήσετε την πρόθεσή σας μα ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο τηλέφωνο 2241021322.

3. Πρέπει να μην έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το προϊόν

4. Πρέπει να μην έχει γίνει κανενός τύπου τροποποίηση στο προϊόν.

5. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί με όλα τα συνοδευτικά αντικείμενα που περιέχονται στη συσκευασία. Σε αυτά τα αντικείμενα ενδέχεται να συμπεριλαμβάνονται και δώρα.

Ο Πελάτης-Χρήστης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή της παραγγελίας στο φυσικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με εταιρεία courier της επιλογής του, και φέρει την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στα προϊόντα της παραγγελίας κατά τη μεταφορά. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια, φθορά ή καταστροφή που μπορεί να συμβεί στα προϊόντα κατά τη μεταφορά.

6. Αντικατάσταση – Εγγύηση

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για φθορά, βλάβη ή καταστροφή που μπορεί να συμβεί σε προϊόν μετά την χρήση του, και δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αντικατάσταση σε τέτοια περίπτωση. Επιπλέον, η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για απώλεια, φθορά ή καταστροφή που μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά της παραγγελίας στον Πελάτη.

7. Δικαιώματα Πνευματικής & Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Στο σύνολό τους η ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα και όλα τα μέρη που τα συναποτελούν ξεχωριστά (όπως ενδεικτικά και μη περιοριστικά τίτλοι, εικόνες, γραφιστικά, ήχοι, κείμενα, look and feel, αρχιτεκτονική ιστοσελίδα και ηλεκτρονικού καταστήματος, λογισμικό λειτουργικό σύστημα κλπ) αποτελούν ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται σύμφωνα με την εθνική, κοινοτική και διεθνή κείμενη νομοθεσία. Για οτιδήποτε από τα παραπάνω αποτελεί ιδιοκτησία τρίτου μέρους, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες χρήσης αποκλειστικά για τις ανάγκες λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ως εκ τούτου απαγορεύεται η δημιουργία παράγωγης εργασίας καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος και της ιστοσελίδας για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, διάδοση, μετάδοση, αναμετάδοση του υλικού, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

7.2. Πιο συγκεκριμένα, κάθε είδους διακριτικά ή αναγνωριστικά που περιέχονται στην ιστοσελίδα η/και το ηλεκτρονικό κατάστημα και αντιπροσωπεύουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή άλλα τρίτα μέρη, ανήκουν αποκλειστικά στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή στα εν λόγω τρίτα μέρη, και προστατεύονται από τις ισχύουσες διατάξεις της πνευματικής και της βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

8. Πολιτική Επιστροφών

Αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση λανθασμένου μεγέθους. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται αυστηρά εντός 3 εργάσιμων ημερών, το κόστος της αλλαγής είναι 2,5€. Θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν στο κατάστημα στη διεύθυνση Σοφοκλή Βενιζέλου 4, Ρόδος 85100 μέσω των ΕΛΤΑ courier, το κόστος αποστολής θα επιβαρύνει τον πελάτη, και εφόσον παραδοθεί στο κατάστημα, θα αποσταλεί δωρεάν το νέο προϊόν σε εσάς. Πρώτα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο 22411021322 για να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, το προϊόν και το μέγεθος που έχετε παραλάβει και το νέο μέγεθος που θα θέλατε. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να μην υπάρχουν φοθορές. Προϊόντα που έχουν φθορές και δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δεν θα γίνονται δεκτά για αλλαγή. 

Τελικές διατάξεις

Συμπληρωματικά προς τους παρόντες όρους χρήσης, τη λειτουργία της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπουν η ισχύουσα εθνική, κοινοτική και διεθνής νομοθεσία. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί διάταξη των όρων χρήσης να αντιβαίνει στην παραπάνω νομοθεσία, αυτή θα καταργείται αυτοδικαίως, χωρίς ωστόσο να θίγεται η ισχύς των υπολοίπων διατάξεων. Συνεπώς, οι εν λόγω όροι χρήσης δεσμεύουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και τον Πελάτη-Χρήστη. Οποιαδήποτε τροποποίηση θα λαμβάνεται υπόψη μόνον όταν έχει ενσωματωθεί στο παρόν γραπτό κείμενο και έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.