Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους κατωτέρω τρόπους:

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας

Η εταιρεία μας δέχεται χρεωστικές, προπληρωμένες και πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro και Diners. Η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω τραπεζικού ιδρύματος με το οποίο συνεργαζόμαστε και το οποίο παρέχει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας. Εφόσον επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση κάρτας, θα μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που σας υποδεικνύει.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR2201727000005700086697033
Δικαιούχος λογαριασμού: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΝΥΣΤΑΖΟΣ

Θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις και ως αιτιολογία κατάθεσης να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί στην εταιρεία μας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο 

Αντικαταβολή

Καταβάλετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή που την παραλαμβάνετε από διανομέα του εσωτερικού μας δικτύου, ή από συνεργαζόμενη εταιρεία courier.
Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και δεν επιστρέφονται στην περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης.
Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με την εταιρεία courier για την παράδοση της παραγγελίας σας, αυτή θα θεωρείται μη εκτελέσιμη και θα ακυρώνεται εντός 3 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης. Το yoursize.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην διαθέτει προϊόντα με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, ανάλογα με το είδος τους. Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής σε αυτή την περίπτωση θα είναι η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή η πληρωμή με πιστωτική κάρτα.